Info

Bereikbaarheid en praktische info

Met de wagen

Er zijn verschillende parkeeropties in de buurt. De parking van de Volkskliniek bevindt zich aan de overkant van de straat. De ondergrondse parking op de Vrijdagmarkt bevindt zich op 5 minuten wandelen. Opgelet, Nonam ligt in de lage-emissiezone (LEZ). Via deze link vind je alle nuttige informatie. 

Met het openbaar vervoer

De tramhalte Sluizeken (tramlijn 4) ligt op 100 meter van Nonam. De tramhalte Gravensteen (tramlijn 1 van het treinstation Gent-Sint-Pieters richting het historisch centrum) bevindt zich op 5 minuten wandelen van het hotel. 

Praktische informatie 

  • Check-in: u kan vanaf 15:00 inchecken via onze self check-in kiosk  
  • Check-out: we vragen u de kamer ten laatste om 11:00 te verlaten zodat ons cleaning team de nodige tijd heeft om alles in orde te brengen voor de volgende gasten 
  • Betaalmogelijkheden: online - bankkaart en kredietkaart
  • In geval van annulering verwijzen we je naar onze reserveringsvoorwaarden
  • De toeristentaks is niet inbegrepen in de prijs. 
  • Nonam is een gerenoveerd historisch gebouw en beschikt niet over een lift.

Ontbijt op zaterdag en zondag 

Tijdens het weekend serveren we tussen 9:00 en 10:30 een uitgebreid ontbijt, in de vorm van buffet, in de ontbijtruimte aan de receptie.
Reservatie is hiervoor noodzakelijk: dit kan via hotel@nonam.be of via WhatsApp op +32 468 38 81 11 (digital butler). De prijs voor het ontbijt is 22€ per persoon.

Nonam's Nespresso ontbijtcorner tijdens weekdagen

In onze gezellige lounge kan u in de ochtend tot 11:00 terecht voor een self-service ontbijt. Deze gratis service bieden wij u als hotelgast met plezier aan.
Wat mag u verwachten?
Een self-service corner met Nespresso koffie & theefaciliteiten, vruchtensap, muesli en yoghurt, cornflakes en melk, fruit, toast, choco, confituur en boter.

Verkiest u liever een ontbijt met bediening tijdens de week? Er zijn tal van ontbijthuizen in de buurt, hier onze suggesties: Julie's HouseWayFranz GustavLe Pain QuotidienJaggers, ...