To the moon...and never back.

Verborgen parel in Gent

Nonam is een boutique hotel in het historisch centrum van Gent.
De perfecte hideaway in de bruisende buurt van het Patershol.
Na een dagje citytrippen kom je bij Nonam tot rust in een uniek kader: een historisch pand uit 1739 dat werd omgetoverd tot een boutique hotel compleet met restaurant en gastro. Onze 10 kamers ademen authenticiteit, luxe en charme. Iedere kamer staat garant voor een eigen vibe, een aparte beleving en een casual chic experience
Leuk weetje: het hotel is vernoemd naar het dochterje van de eigenaars: Manon.

Your night & day

Nonam is een concept dat zich de hele dag door transformeert. Op elk moment valt er wel iets te beleven.
Van woensdag t/m zaterdag kan je in de gastrobar terecht voor een selectie smaak- en spraakmakende wijnen en gerechten om te delen. In het restaurant serveert chef Karel Van Oyen een creatieve lunch en diner (ook van woensdag t/m zaterdag). 

Reserveren & check-in

Reserveren is 24/24 mogelijk via onze website.
U kan bij Hotel Nonam gemakkelijk en snel inchecken via onze digitale self check-in kiosk.

 
 

Ideale uitvalsbasis in Gent

Een dynamische sfeer en authentieke vibe in een historische setting: het typeert Nonam maar evengoed de stad Gent. De rijke geschiedenis van deze 'middeleeuwse metropool' bevindt zich om iedere hoek. Niet metershoge wolkenkrabbers typeren de skyline, wel de drie torens van Gent: de Sint-Baafskathedraal, het Belfort en de Sint-Niklaaskerk. Romaanse en gotische  gebouwen vind je om de haverklap in het historisch centrum. Denk maar aan het sprookjesachtige en wereldbefaamde Gravensteen en de gildehuizen op de Graslei. Cultuurliefhebbers vinden hun gading in de vele musea die Gent rijk is, zoals het SMAK, STAM en MSK. Maar ook shopaholics blijven niet op hun honger zitten dankzij het ruime aanbod aan boetiekwinkels in de stad. De smalle, kronkelende kanalen, de krakerige houten kroegen, de oude stenen huizen en de met kasseien bezaaide straten dompelen je onder in die typische Vlaamse charme en authenticiteit. Alle belangrijkste bezienswaardigheden bevinden zich op wandelafstand van Nonam: de perfecte uitvalsbasis voor jouw bezoek aan Gent!

Adres en contact